Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 96g44kcal0.5g7.9g0.2g3.8g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g28g8.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 75g208kcal1.5g2.3g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g638kcal15g22.8g51g7.6g
Valittu annoskoko240g319kcal7.5g11.4g25.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna120g160kcal3.8g5.7g12.8g1.9g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.8g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957