Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1020g465kcal5.1g83.6g2g40.8g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g296g89kcal3g11.8g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 800g2218kcal16g24g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g6798kcal158.2g241.4g544g81.6g
Valittu annoskoko2556g3399kcal79.1g120.7g272g40.8g
Annoskoko puolitettuna1278g1700kcal39.6g60.4g136g20.4g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957