Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1022g465kcal5.1g83.8g2g40.9g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g297g89kcal3g11.9g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 801g2222kcal16g24g224.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g6808kcal158.4g242g545g81.8g
Valittu annoskoko2560g3404kcal79.2g121g272.5g40.9g
Annoskoko puolitettuna1280g1702kcal39.6g60.5g136.3g20.5g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957