Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1149g523kcal5.7g94.2g2.3g46g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g334g100kcal3.3g13.3g1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 901g2499kcal18g27g252.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g7660kcal178g272g613g92g
Valittu annoskoko2880g3830kcal89g136g306.5g46g
Annoskoko puolitettuna1440g1915kcal44.5g68g153.3g23g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957