Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 128g58kcal0.6g10.5g0.3g5.1g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g37g11kcal0.4g1.5g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100g277kcal2g3g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g850kcal19.8g30.4g68g10.2g
Valittu annoskoko320g425kcal9.9g15.2g34g5.1g
Annoskoko puolitettuna160g213kcal5g7.6g17g2.6g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.8g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957