Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1277g582kcal6.4g104.7g2.6g51.1g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g371g111kcal3.7g14.8g1.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1002g2777kcal20g30g280.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g8511kcal198g302.4g681.2g102.2g
Valittu annoskoko3200g4255kcal99g151.2g340.6g51.1g
Annoskoko puolitettuna1600g2128kcal49.5g75.6g170.3g25.6g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957