Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 160g73kcal0.8g13.1g0.3g6.4g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g46g14kcal0.5g1.9g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 125g347kcal2.5g3.8g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1064kcal24.8g38g85.2g12.8g
Valittu annoskoko400g532kcal12.4g19g42.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna200g266kcal6.2g9.5g21.3g3.2g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.8g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957