Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 192g87kcal1g15.7g0.4g7.7g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g56g17kcal0.6g2.2g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g417kcal3g4.5g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1277kcal29.8g45.2g102.4g15.4g
Valittu annoskoko480g638kcal14.9g22.6g51.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna240g319kcal7.5g11.3g25.6g3.9g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957