Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 224g102kcal1.1g18.3g0.4g8.9g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g65g20kcal0.6g2.6g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 175g486kcal3.5g5.3g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1489kcal34.6g53g119.2g17.8g
Valittu annoskoko560g745kcal17.3g26.5g59.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna280g372kcal8.7g13.3g29.8g4.5g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957