Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 255g116kcal1.3g20.9g0.5g10.2g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g74g22kcal0.7g3g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g555kcal4g6g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1702kcal39.6g60.4g136.2g20.4g
Valittu annoskoko640g851kcal19.8g30.2g68.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna320g426kcal9.9g15.1g34.1g5.1g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957