Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 287g131kcal1.4g23.6g0.6g11.5g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g83g25kcal0.8g3.3g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 225g625kcal4.5g6.8g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1915kcal44.4g68.2g153.4g23g
Valittu annoskoko720g957kcal22.2g34.1g76.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna360g479kcal11.1g17.1g38.4g5.8g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957