Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 32g15kcal0.2g2.6g0.1g1.3g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.8kcal0.1g0.4g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g69kcal0.5g0.8g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g213kcal5g7.6g17g2.6g
Valittu annoskoko80g106kcal2.5g3.8g8.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g53kcal1.3g1.9g4.3g0.7g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.8g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957