Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 319g145kcal1.6g26.2g0.6g12.8g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g93g28kcal0.9g3.7g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 250g694kcal5g7.5g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2128kcal49.4g75.6g170.2g25.6g
Valittu annoskoko800g1064kcal24.7g37.8g85.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna400g532kcal12.4g18.9g42.6g6.4g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957