Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 383g175kcal1.9g31.4g0.8g15.3g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g111g33kcal1.1g4.4g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 301g833kcal6g9g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2553kcal59.4g90.6g204.2g30.6g
Valittu annoskoko960g1277kcal29.7g45.3g102.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna480g638kcal14.9g22.7g51.1g7.7g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957