Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl41g140kcal0.8g1.2g14.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)400g240kcal13.6g18g14g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g240kcal0g60g0g0g
Mansikkahillo 200g453kcal1.1g107.9g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1578g2312kcal36.6g390.4g97.2g3.6g
Valittu annoskoko789g1156kcal18.3g195.2g48.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna395g578kcal9.2g97.6g24.3g0.9g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958