Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g125g429kcal11.3g95.1g0.8g1.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g100g35kcal1.6g6.9g0.1g1.4g
Tomaattipyree, Pirkka31g26kcal1.1g5.9g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 282g94kcal1.8g16g0.6g7.3g
Kikherne säilötty 100g150g162kcal8.6g25.1g2.8g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g25g75kcal1.1g15g1.1g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2490g2524kcal148.4g337g61.8g24.8g
Valittu annoskoko1245g1262kcal74.2g168.5g30.9g12.4g
Annoskoko puolitettuna623g631kcal37.1g84.3g15.5g6.2g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553