Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g582kcal66.6g0g35g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g175g601kcal15.8g133.1g1.1g2.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g140g49kcal2.2g9.7g0.1g2g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 394g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Kikherne säilötty 100g210g227kcal12g35.1g4g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g35g105kcal1.6g21g1.6g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3486g3533kcal207.8g471.6g86.6g34.6g
Valittu annoskoko1743g1766kcal103.9g235.8g43.3g17.3g
Annoskoko puolitettuna872g883kcal52g117.9g21.7g8.7g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553