Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g200g687kcal18g152.2g1.2g2.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g160g56kcal2.6g11.1g0.2g2.2g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 451g150kcal2.8g25.5g0.9g11.7g
Kikherne säilötty 100g240g260kcal13.7g40.1g4.5g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g40g120kcal1.8g24g1.8g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g4038kcal237.4g539.2g98.8g39.6g
Valittu annoskoko1992g2019kcal118.7g269.6g49.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna996g1009kcal59.4g134.8g24.7g9.9g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553