Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g25g86kcal2.3g19g0.2g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g20g7kcal0.3g1.4g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka6.3g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 56g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Kikherne säilötty 100g30g32kcal1.7g5g0.6g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g5g15kcal0.2g3g0.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g505kcal29.6g67.4g12.4g5.2g
Valittu annoskoko249g252kcal14.8g33.7g6.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna125g126kcal7.4g16.9g3.1g1.3g
Arvot/100g100g101kcal5.9g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553