Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g400g1372kcal36g304g2.4g5.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g320g112kcal5.1g22.1g0.3g4.5g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 900g300kcal5.7g51g1.8g23.4g
Kikherne säilötty 100g480g518kcal27.4g80.2g9g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g80g240kcal3.6g48g3.6g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g8067kcal474.2g1077.4g197.4g79.2g
Valittu annoskoko3980g4034kcal237.1g538.7g98.7g39.6g
Annoskoko puolitettuna1990g2017kcal118.6g269.4g49.4g19.8g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553