Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g50g172kcal4.5g38g0.3g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g40g14kcal0.6g2.8g0g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 113g38kcal0.7g6.4g0.2g2.9g
Kikherne säilötty 100g60g65kcal3.4g10g1.1g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g10g30kcal0.5g6g0.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g1010kcal59.2g134.8g24.6g9.8g
Valittu annoskoko498g505kcal29.6g67.4g12.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna249g252kcal14.8g33.7g6.2g2.5g
Arvot/100g100g101kcal5.9g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553