Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g75g258kcal6.8g57.1g0.5g1.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g60g21kcal1g4.1g0.1g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana, keitetty, suolaton 169g56kcal1.1g9.6g0.3g4.4g
Kikherne säilötty 100g90g97kcal5.1g15g1.7g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g15g45kcal0.7g9g0.7g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1514kcal89g202.2g37.2g15g
Valittu annoskoko747g757kcal44.5g101.1g18.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna374g379kcal22.3g50.6g9.3g3.8g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553