Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g100g343kcal9g76g0.6g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g80g28kcal1.3g5.5g0.1g1.1g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 225g75kcal1.4g12.8g0.5g5.9g
Kikherne säilötty 100g120g130kcal6.8g20g2.3g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g20g60kcal0.9g12g0.9g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g2017kcal118.4g269.2g49.6g19.8g
Valittu annoskoko995g1008kcal59.2g134.6g24.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna498g504kcal29.6g67.3g12.4g5g
Arvot/100g100g101kcal5.9g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553