Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 24g73kcal2.1g13.3g0.5g3.3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Emmental juustoraaste valio150g585kcal43.5g0g45g0g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 103g172kcal28.6g0g6.4g0g
Broilerifilee, uunissa 65g93kcal20g0g1.3g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)200g140kcal8g24g1.6g0g
Banaani, kuorittu 71g62kcal0.8g13g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g2953kcal282.2g138.8g135.2g21g
Valittu annoskoko1064g1477kcal141.1g69.4g67.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna532g738kcal70.6g34.7g33.8g5.3g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687