Risotto ala Tomppa
Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.
Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.
Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.
Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.
Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.
Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.
laita levyä pienemmälle.
Lisää mausteet.
Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.
Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa
Tomppa65