Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Kesäkurpitsa zucchini 550g99kcal3.1g13.8g2.2g3.9g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g45g38kcal1.9g8.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow15g135kcal0g0g15g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Hunaja 7g23kcal0g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3678g2339kcal182g127.4g117.4g38.4g
Valittu annoskoko1839g1170kcal91g63.7g58.7g19.2g
Annoskoko puolitettuna920g585kcal45.5g31.9g29.4g9.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821