Porkkana-ananasneliöt
(painonvartijat resepti)
-vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon sulatettu margariini, vehnäjouholeivijauheseos, piparkakkumauste(2tl), porkkanaraaste sekä ananasmurska liemineen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
-Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan ja paista sitä uunissa 180 asteen lämmössä noin 30min tai kunnes kakku on keskeltä kypsä ja tuntuu kevyesti painettaessa kiinteältä.
Kumoa ja anna jäähtyä.
-Sekoita keskenään tuorejuusto, maitorahka ja makeutusjauhe.
Levitä seois jäähtyneen kakun pinnalle ja ripottele päälle piparkakkumaustetta.
-Leikkaa kakku neliöiksi.
Leivonnaiset säilyvät jääkaapissa 3 päivää.
Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa
Sakkeus