Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman800g1360kcal96g0g80g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)400g480kcal12g16.4g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g100g370kcal13.9g72.5g2.5g4.1g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g300g255kcal9.3g13.8g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5558kcal317.4g206.8g326g8.2g
Valittu annoskoko1980g2779kcal158.7g103.4g163g4.1g
Annoskoko puolitettuna990g1389kcal79.4g51.7g81.5g2.1g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632