Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman120g204kcal14.4g0g12g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)60g72kcal1.8g2.5g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g15g56kcal2.1g10.9g0.4g0.6g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g45g38kcal1.4g2.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g834kcal47.6g31.2g49g1.2g
Valittu annoskoko297g417kcal23.8g15.6g24.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna149g209kcal11.9g7.8g12.3g0.3g
Arvot/100g100g140kcal8g5.3g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632