Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman160g272kcal19.2g0g16g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)80g96kcal2.4g3.3g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g20g74kcal2.8g14.5g0.5g0.8g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g60g51kcal1.9g2.8g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1112kcal63.6g41.4g65.2g1.6g
Valittu annoskoko396g556kcal31.8g20.7g32.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna198g278kcal15.9g10.4g16.3g0.4g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632