Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman200g340kcal24g0g20g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)100g120kcal3g4.1g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g25g93kcal3.5g18.1g0.6g1g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g75g64kcal2.3g3.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1390kcal79.4g51.8g81.4g2g
Valittu annoskoko495g695kcal39.7g25.9g40.7g1g
Annoskoko puolitettuna248g347kcal19.9g13g20.4g0.5g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632