Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman240g408kcal28.8g0g24g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)120g144kcal3.6g4.9g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g30g111kcal4.2g21.8g0.8g1.2g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g90g77kcal2.8g4.1g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1667kcal95.2g62g98g2.4g
Valittu annoskoko594g834kcal47.6g31g49g1.2g
Annoskoko puolitettuna297g417kcal23.8g15.5g24.5g0.6g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632