Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman280g476kcal33.6g0g28g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)140g168kcal4.2g5.7g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g35g130kcal4.9g25.4g0.9g1.4g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g105g89kcal3.3g4.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1945kcal111.2g72.2g114.2g2.8g
Valittu annoskoko693g973kcal55.6g36.1g57.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna347g486kcal27.8g18.1g28.6g0.7g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632