Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman320g544kcal38.4g0g32g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)160g192kcal4.8g6.6g16g0g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g40g148kcal5.6g29g1g1.6g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g120g102kcal3.7g5.5g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2223kcal127g82.8g130.4g3.2g
Valittu annoskoko792g1112kcal63.5g41.4g65.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna396g556kcal31.8g20.7g32.6g0.8g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632