Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman360g612kcal43.2g0g36g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)180g216kcal5.4g7.4g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g45g167kcal6.3g32.6g1.1g1.8g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g135g115kcal4.2g6.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g2501kcal143g93g146.6g3.6g
Valittu annoskoko891g1251kcal71.5g46.5g73.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna446g625kcal35.8g23.3g36.7g0.9g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632