Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman40g68kcal4.8g0g4g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)20g24kcal0.6g0.8g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g5g19kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g15g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g278kcal16g10.2g16.2g0.4g
Valittu annoskoko99g139kcal8g5.1g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g70kcal4g2.6g4.1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal8.1g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632