Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss500g135kcal4g25.5g2g14.5g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g250g188kcal4.8g40g0.5g2.5g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g160g256kcal25.6g1.6g14.4g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2478g1230kcal70.4g138.4g38.8g35.4g
Valittu annoskoko1239g615kcal35.2g69.2g19.4g17.7g
Annoskoko puolitettuna620g308kcal17.6g34.6g9.7g8.9g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822