Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g400g2400kcal96g26.4g216g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Liivatelehti, gelatiini300g1047kcal256.8g0g0.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g200g680kcal6g6g70g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g200g510kcal11.8g6.4g47.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 10g41kcal0.3g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g10825kcal744.4g99.2g830.8g0g
Valittu annoskoko1255g5413kcal372.2g49.6g415.4g0g
Annoskoko puolitettuna628g2706kcal186.1g24.8g207.7g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259678