Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 600g643kcal138.6g0g9g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Paprika keskiarvo 150g43kcal1.4g6.4g0.6g2.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal1.9g1.8g2.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g2058kcal311.8g89.6g43.6g31.4g
Valittu annoskoko1776g1029kcal155.9g44.8g21.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna888g515kcal78g22.4g10.9g7.9g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872