Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1600g1714kcal369.6g0g24g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Paprika keskiarvo 400g114kcal3.8g17.1g1.6g7.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka400g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g216g130kcal11.2g20.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g5489kcal831.4g238.4g116.4g82.2g
Valittu annoskoko4736g2745kcal415.7g119.2g58.2g41.1g
Annoskoko puolitettuna2368g1372kcal207.9g59.6g29.1g20.6g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872