Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1800g1928kcal415.8g0g27g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Paprika keskiarvo 450g129kcal4.2g19.3g1.8g8.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka450g50kcal5g5g0.9g4.5g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.8g5.4g8.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.5g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g243g146kcal12.6g23.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g6175kcal935.2g268.6g130.8g92.8g
Valittu annoskoko5328g3088kcal467.6g134.3g65.4g46.4g
Annoskoko puolitettuna2664g1544kcal233.8g67.2g32.7g23.2g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872