Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 200g214kcal46.2g0g3g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Paprika keskiarvo 50g14kcal0.5g2.1g0.2g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g686kcal104g30g14.4g10.8g
Valittu annoskoko592g343kcal52g15g7.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna296g172kcal26g7.5g3.6g2.7g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872