Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2000g2142kcal462g0g30g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Sipuli 500g151kcal6.3g24g1g8.5g
Paprika keskiarvo 500g143kcal4.7g21.4g2g9.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka500g55kcal5.5g5.5g1g5g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g130kcal6.5g6g9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 500g115kcal9.1g12g1g10.5g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g270g162kcal14g25.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g6861kcal1039.6g298g145.4g102.6g
Valittu annoskoko5920g3431kcal519.8g149g72.7g51.3g
Annoskoko puolitettuna2960g1715kcal259.9g74.5g36.4g25.7g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872