Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)800g888kcal173.6g0g20.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 48g337kcal0.2g0g38g0g
Sipulikuutiot rainbow200g20kcal3g3g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g15g15kcal0.9g2.6g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)400g160kcal4.4g28.8g2g5.6g
Punaviini 300g212kcal0.9g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g3527kcal374.2g114.6g127.2g19.8g
Valittu annoskoko1926g1764kcal187.1g57.3g63.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna963g882kcal93.6g28.7g31.8g5g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351