Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Sipuli kuivattu 4.5g12kcal0.5g1.6g0.1g1.6g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g7.5g12kcal0.4g2.2g0.1g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Makaroni, keitetty, suolaton 200g196kcal6.1g39.8g0.7g2g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g200g340kcal5g12g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2253g1880kcal102.8g115.2g107g9g
Valittu annoskoko1126g940kcal51.4g57.6g53.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna563g470kcal25.7g28.8g26.8g2.3g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659