Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g426kcal47.6g0g25g0g
Sipuli kuivattu 5.6g15kcal0.6g2g0.1g2g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g9g14kcal0.5g2.7g0.1g0g
Mustapippuri 4.1g11kcal0.4g1.6g0.1g1.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 250g246kcal7.7g49.9g0.8g2.5g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g250g426kcal6.3g15g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g2354kcal128.6g144.4g133.8g11.2g
Valittu annoskoko1410g1177kcal64.3g72.2g66.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna705g589kcal32.2g36.1g33.5g2.8g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659