Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g351g596kcal66.6g0g35.1g0g
Sipuli kuivattu 7.9g21kcal0.8g2.8g0.1g2.8g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g13g20kcal0.7g3.8g0.2g0g
Mustapippuri 5.7g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Makaroni, keitetty, suolaton 351g344kcal10.7g69.8g1.2g3.5g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g351g596kcal8.8g21g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g3295kcal179.8g201.8g187.6g15.6g
Valittu annoskoko1974g1647kcal89.9g100.9g93.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna987g824kcal45g50.5g46.9g3.9g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659