Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g401g681kcal76.1g0g40.1g0g
Sipuli kuivattu 9g25kcal0.9g3.2g0.1g3.2g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g15g23kcal0.8g4.4g0.2g0g
Mustapippuri 6.5g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Makaroni, keitetty, suolaton 401g393kcal12.3g79.8g1.3g4g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g401g681kcal10g24g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g3766kcal205.6g230.8g214.2g17.8g
Valittu annoskoko2256g1883kcal102.8g115.4g107.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna1128g942kcal51.4g57.7g53.6g4.5g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659