Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g451g766kcal85.6g0g45.1g0g
Sipuli kuivattu 10g28kcal1.1g3.6g0.2g3.5g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g17g26kcal0.9g4.9g0.3g0g
Mustapippuri 7.3g21kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Makaroni, keitetty, suolaton 451g443kcal13.8g89.8g1.5g4.6g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g451g766kcal11.3g27g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g4237kcal231.4g259.6g241.2g20g
Valittu annoskoko2538g2118kcal115.7g129.8g120.6g10g
Annoskoko puolitettuna1269g1059kcal57.9g64.9g60.3g5g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659