Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g501g851kcal95.1g0g50.1g0g
Sipuli kuivattu 11g31kcal1.2g4g0.2g3.9g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g19g29kcal1g5.5g0.3g0g
Mustapippuri 8.1g23kcal0.9g3.1g0.3g2.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 501g492kcal15.3g99.8g1.7g5.1g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g501g851kcal12.5g30g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g4707kcal257g288.6g268g22.4g
Valittu annoskoko2820g2354kcal128.5g144.3g134g11.2g
Annoskoko puolitettuna1410g1177kcal64.3g72.2g67g5.6g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659